Siirry pääsisältöön

Kirjakerho Viisas

 


HUOM!!! Tämä kirjakerho on lopettanut toimintansa :( Kurjaa, kurjaa ja vielä kerran kurjaa!!!!


Tutustuin hiljaittain hienoon uutuuteen, Kirjakerho Viisaaseen. Tämä on nimensä mukaisesti erinomaisen viisas kirjakerho! 
Ideana on kirjojen kierrätys. Voit tilata haluamasi kirjapaketin, joka sisältää valintojesi mukaan käytettyjä kirjoja erittäin huokealla hinnalla! Jos siis uusien kirjojen hinnat hirvittävät sinunkin lompakkoasi ja olet kyllästynyt metsästämään alelaareista edes jotakin luettavaksi kelpaavaa, tää on just sulle!

Kirjapaketteja on 11 erilaista, voit tilata kirjoja siis oman mieltymyksesi mukaan. Tarjolla on mm. rikos & jännitys, tietokirjallisuus, elämäkerrat, lasten- ja nuortenkirjat, yllätyspaketti tai vaikkapa scifi ja fantasia, jonka itse valitsin. Paketeista voit vielä itse valita, haluatko kirjoja pelkästään suomeksi, vai suomeksi ja englanniksi. Lisäksi valittavana on 2 kirjaa kuukaudessa tai neljä kirjaa kuukaudessa. Paketeissa ei kielen suhteen ole hintaeroa, eli valinnan vapaus. Neljän kirjan paketissa kirjat tulevat kappalehinnaltaan halvemmaksi, joten paljous kannattaa.

Itse tosiaan tilasin scifi ja fantasia -paketin, suomen kielellä ja kaksi kirjaa kuukaudessa. Tilauksen suuruutta pääsee koska vaan muokkaamaan tai peruuttamaan, jos siltä tuntuu. Muutoin se veloitetaan automaattisesti tililtä ja kirjapaketti saapuu lähimpään postiin toimitettuna kuukausittain. 

Eka oma pakettini sisälsi nämä kaksi kirjaa. Loru Sorbusten herrasta on huumorifantasiaa, jonka kaikki fantasiasta pitävät muistavat menneiltä vuosilta. Oma kappaleeni oli pokkari, joka oli hieman kulahtanut, mutta täysin luettavassa kunnossa ja itselleni aarre, jota saa vain metsästämällä antikvariaateista. Toinen kirja on minulle tuntematon, fantasiaa tuokin. Historian vartijat, Myrsky nousee. Googlettelemalla tämä on nuorten fantasiaa, kaksiosaisen kirjan ensimmäinen osa. Kovakantinen, vaikuttaa lukemattomalta kirjalta! Aivan priimakunnossa siis. Eihän tällaiseen pakettiin voi olla kuin aivan älyttömän tyytyväinen!! Lisänä pakettiin kuului vielä pieni bonuslahja, pussi teetä ja pussi pikakahvia, voin siis maun mukaan valita kupin kuumaa kirjojen kera!

Eikä tässä vielä kaikki. Kirjojen mukana tuli saatekirje (kierrätetystä paperimassasta tehty) jossa kerrotaan, että jos en ole tyytyväinen, voin vain lähettää sähköpostin ja kirja korvataan seuraavassa paketissa. Tämän lisäksi minun ei tarvitse jättää kirjoja pölyttymään hyllyyn, vaan kirjakerhon kanssa voi sopia kolmen kuukauden väleillä noudon, jolloin he tulevat hakemaan turhat kirjat pois. Ottavat vastaan vielä lahjoituksena muutkin turhat kirjat. Huikeeta!

Ja kun nyt jo kuulostaa aivan huikealta ja älyttömän hyvältä, kaiken tämän bonuksena tämä kirjakerho lahjoittaa 10% voitostaan kehitysvammaisten lasten ja heidän perheidensä tukemiseen! En voi itse sanoa muuta, kuin että olen aivan totaalisen myyty tälle kirjakerhoidealle, pesee kaikki tähänastiset mennen tullen! 

Jos siis itsekin innostuit, saan vielä kunnian tarjota 2€ alennuksen ekasta paketista, jos käyt tilaamassa tämän linkin kautta: https://checkout.kirjakerhoviisas.fi?r=1175191&s=20245

Jos taas et halua alennusta tai haluat käydä muuten vain tutustumassa, tästä löytyy kirjakerhon sivuille linkki: https://www.kirjakerhoviisas.fi/ Silloin kylläkin missaat alennuksen ekasta paketistasi.




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pirjo Toivanen - Rooleja vai rakkautta?

  Stresa, 2022, pehmeäkantinen, 267 s. Kirja on saatu arvostelukappaleena kirjailijalta. Tapasin Toivasen Helsingin kirjamessuilla Stresan osastolla ja kun keskustelussa tuli esiin kirjablogini, hän tarjosi myynnissä olevaa kirjaansa arvosteltavaksi. Sain kirjan omistuskirjoituksella signeerattuna! Kirjailija itsessään oli minulle täysin uusi tuttavuus, joten en ollut varma, mitä kirjalta odottaa. Kansikuvasta saatoin päätellä, että ainakin pääsen matkalle ulkomaille, mutta en osannut paikallistaa edes sitä, että mihinkä. Päädyin Italiaan, mutta myös Kuubaan. Koska osa ajasta ollaan Kuuban Havannassa, sijoitan kirjan Pohjoiseen lukuhaasteeseen 2023, kohtaan 4. Merelliseen ympäristöön sijoittuva kirja . Jälleen kerran tämä ei ihan täysin ehkä vastaa haastekohtaa, koska merta ei juurikaan kirjassa mainita muutoin kuin laivareittinä, mutta tämä nyt kuitenkin riittää itselleni. Pääasiallisesti kirjassa ollaan Italiassa, Milanossa ja Stresassa. Päästään piipahdukselle kyllä myös Miamiin

M. K. Kajanne - Punainen lanka

  Kivikko 1 Kustannus HD, 2023, kovakantinen, 267 s. Kirja on saatu arvostelukappaleena kirjailijalta. Kirja kiinnosti minua kuvauksensa vuoksi, vaikkakin pelkäsin tämän olevan makuni ohi, sillä dekkarit eivät ole minun juttuni. Tahdoin kuitenkin lukea tämän, sillä kuvaus lupasi muutakin, mm. parisuhdedraamaa. Kirjan lisään Seinäjoen kaupunginkirjaston 2023 lukuhaasteeseen, kohtaan 19. Kuolema . Okei, kirja on pääasiassa mielestäni enemmän jännityskirja, jossa rikosten selvittäminen on pienessä roolissa. Tämä sopii minulle oikein hyvin, sillä pitkät rikosselvittelyt ja tutkimukset eivät minuun iske. Jännitys sen sijaan toimii. Tässä jännitystä toi mielenkiintoisesti niin murhat kuin muilla tavoin julmat ihmiset. Oman osani olen elämäni aikana maistanut narsisteista ja minun mielestäni narsisti on huomattavasti pelottavampi kuin psykopaatti. Tämä siitäkin huolimatta, että psykopaatti usein on vaarallisempi. Psykopaatin kanssa kuitenkin tiedän olevani vaarassa, narsisti taas osaa man

Otto Lind - Lohikäärme

  Sivilisaation vartijat 1 Ethene, 2023, kovakantinen, 232 s. Kirja on saatu arvostelukappaleena kustantajalta. Kirjassa minua kiinnosti nimi ja kansikuva, lohikäärmeitähän ei koskaan voi kevyesti ohittaa! Luettuani kuvauksen olinkin jo käytännössä myyty tälle kirjalle. Kirja sopii loistavasti myös Helmetin 2023 lukuhaasteeseen, kohtaan 19. Kirjassa on paikka, jossa olet käynyt . Kirjassa ollaan sekä Tampereella että Porissa, ja Porissa vielä tarkemmin Yyterissä, hotellin läheisyydessä. Itse en ole hotellissa käynyt, mutta näköetäisyydellä rannalla. Noora ja Elli ovat kaksoset, joilla on jostain syystä omituisia taikavoimia. Lapsuudessaan he onnistuivat kyvyillään aiheuttamaan kaamean onnettomuuden ja ovat vannoneet, etteivät enää ikinä käytä voimiaan. Kun Noora kuitenkin joutuu pakenemaan venyneellä baarireissullaan murhaajaa, ei hänelle jää muuta vaihtoehtoa, kuin käyttää jälleen voimiaan. Tapettuaan jahtaajansa saa Noora tekstiviestin, jonka vuoksi hänen on pakko sännätä kotii

Hae tästä blogista